Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Toiduainete massimõõtude ja mahumõõtude vahekord (2)

5 VÄGA HEA
Punktid

Lõik failist

Vasakule Paremale
Toiduainete massimõõtude ja mahumõõtude vahekord #1 Toiduainete massimõõtude ja mahumõõtude vahekord #2 Toiduainete massimõõtude ja mahumõõtude vahekord #3 Toiduainete massimõõtude ja mahumõõtude vahekord #4 Toiduainete massimõõtude ja mahumõõtude vahekord #5 Toiduainete massimõõtude ja mahumõõtude vahekord #6 Toiduainete massimõõtude ja mahumõõtude vahekord #7 Toiduainete massimõõtude ja mahumõõtude vahekord #8 Toiduainete massimõõtude ja mahumõõtude vahekord #9 Toiduainete massimõõtude ja mahumõõtude vahekord #10 Toiduainete massimõõtude ja mahumõõtude vahekord #11 Toiduainete massimõõtude ja mahumõõtude vahekord #12 Toiduainete massimõõtude ja mahumõõtude vahekord #13 Toiduainete massimõõtude ja mahumõõtude vahekord #14 Toiduainete massimõõtude ja mahumõõtude vahekord #15 Toiduainete massimõõtude ja mahumõõtude vahekord #16 Toiduainete massimõõtude ja mahumõõtude vahekord #17 Toiduainete massimõõtude ja mahumõõtude vahekord #18 Toiduainete massimõõtude ja mahumõõtude vahekord #19 Toiduainete massimõõtude ja mahumõõtude vahekord #20 Toiduainete massimõõtude ja mahumõõtude vahekord #21 Toiduainete massimõõtude ja mahumõõtude vahekord #22 Toiduainete massimõõtude ja mahumõõtude vahekord #23
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 23 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2010-08-24 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 99 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 2 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor eku20 Õppematerjali autor
mõõdud ja kaod toiduainete arvestamiseks

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
18
pdf

Liha-kala kaonormide tabel

TOIDUAINETE KÜLMTÖÖTLEMIS KAONORMIDE TABEL KARTUL Külm- Kuum- Valmis- Neto Bruto töötle- töötle- toote Toiduaine nimetus g g miskadu miskadu kaal % % g Toores puhastatud kuni 1 septembrini 125 20 100 - 100 Puhastatud, keedetud kuni 1 septembrini 133 20 106 6 100 Toores puhastatud: 1.sept.- 31. okt. 133 25 100 - 100 1.nov.- 31. dets 143 30 100 - 100 1. jaan- 28-29. veebr 154 35 100 - 100 1. märtsist 167 40 100 - 100 Kooritud ja keedetud: 1. sept- 31. okt 137 25 103 3 100 1. nov- 31. dets 147

Tooraine õpetus
thumbnail
23
xlsx

Toiduainete töötlemiskaod ja muu

Pähklid: arahiis röstitud 141 25 106 6 100 kreeka pähkel röstitud 236 55 106 6 100 mandel röstitud 177 40 106 6 100 puhast. mandel röstitud 118 10 106 6 100 pistaatsia pähkel 212 50 106 6 100 Toiduainete kaalu ja mahu vahekord 1L= 1 dl = 1 spl = 1 tl = 100 g TOORAINE 1000 ml 100 ml 15 ml 5 ml = ? ml Jahu- ja tangutooted rukkijahu 550g 55g 8g 2,7g 180ml täisterajahu 600g 60g 8g 165ml odrajahu 600g 60g 6g 2g 165ml manna 700g 70g 10g 3,3g 145ml

Toitumisõpetus
thumbnail
7
docx

Toiduainete koostise tabelid

TOIDUAINETE KOOSTISE TABELID Koostanud: Merle Rehand Roogade ninetused Kogus Valgud Rasvad Süsivesikud Kalorsus gr gr gr gr K/cal 1. Kirsi-mustsõstra-jõhvika rabarberi jook 200 0 0 22 92 2. Tomatimahl 200 2 0 7 38 3. Õuna-viinamarja jook 200 0.8 0 25.6 102 4. Ploomimahl 200 0.6 0 32.2 132 5. Viinamarjamahl 200 0.6 0 27.6 108 6. Õunamahl-morss 200 1 0 18.2 76 7. Mandariinimahl 200 1.6 0 18 86 8.Mineraalvesi

Bioloogia
thumbnail
6
doc

Toiduainete massimõõtude ja mahumõõtude vahekord

Toiduainete massimõõtude ja mahumõõtude vahekord Tabel 1 Toiduaine nimetus 1 liiter= 1 dl= 1 sl= 1 tl= 1000 ml 100 ml 15ml 5 ml =6,7spl =3tl g g g g JAHU JA TANGUTOOTED nisujahu 600 60 10 3 maisijahu 550 55 8 3 odrajahu 550 55 8 3 rukkijahu 550 55 8 3 tatrajahu 600 60 9 3 kartulijahu 800 80 15 5 riisijahu 550 55 8 3 manna 700 70 10 4 sojajahu

Kokandus
thumbnail
6
docx

TOIDUAINETE MASSIMÕÕTUDE JA MAHUMÕÕTUDE VAHEKORD

TOIDUAINETE MASSIMÕÕTUDE JA MAHUMÕÕTUDE VAHEKORD Toiduaine nimetus 1 liiter 1 dl 1 sl 1 tl 100 g 1000 ml 100 ml 15 ml 5 ml g 6-7 spl g g ml g JAHU JA TANGUTOOTED Nisujahu, tatrajahu 600 60 10 3 165 Maisijahu 550 55 8 3 180 Odrajahu 550 55 7 3 180 Rukkijahu 550 55 7 3 180 Grahamjahu 600 60 8 3 165 Kartulijahu 800 80 12 4 125 Riisijahu 550 55 8 3 180 Manna 700 70 10 4 145 Sojajahu 450 45 7 2,3 170 Piimajahu 450 45 7 2 220 Täisterajahu 600 60 8 3 165 Sepikujahu 600 65 9 3 Kuklijahu 650 65 9 3 Odrakruubid

Toiduaineõpetus
thumbnail
36
docx

Äriplaan, puhkemaja

EESTI ETTEVÕTLUSKÕRGKOOL MAINOR Ettevõtluse õppetool Janely Tilk PUHKEMAJA Äriplaan Juhendaja: A. Nohrin Pärnu 2013 Puhkemaja SISUKORD Puhkemaja 1.1. Äriidee kirjeldus Eesti inimene on õppinud puhkama ja lõõgastuma ka kodumaal. Puhkust ja aja maha võtmist vajame vahel kõik. Looduskaunis kohas, Pärnu külje all, asub Laine Kinnisvarabüroo OÜ kuuluv maja. Plaanis on rentida maja aastaringseks kasutamiseks, mis tooks ka rendile andjale kasu. Olemasolevates ruumides on võimalik majutada 24 inimest, lisaks toitlustada ja luua head võimalused lõõgastumiseks ja puhkuse nautimiseks. Maja esimesel korrusel asuvad WC/dussiruum, esik, garaaz ning abiruum. Olemas on köögiplokk koos elektripliidi, küpsetusahju, mikrolaineahju, veekeetja ning külmkapiga. Lisaks sellele on esimese

Äriplaan
thumbnail
4
doc

TOIDUAINETE MASSIMÕÕTUDE JA MAHUMÕÕTUDE VAHEKORD

TOIDUAINETE MASSIMÕÕTUDE JA MAHUMÕÕTUDE VAHEKORD Toiduaine nimetus 1 liiter 1 dl 1 sl 1 tl 100 g 1000 ml 100 ml 15 ml 5 ml g g g g ml JAHU JA TANGUTOOTED Nisujahu 600 60 10 3 165 Maisijahu 550 55 8 3 180 Odrajahu 550 55 8 3 180 Rukkijahu 550 55 8 3 180 Graahamjahu 600 60 8 3 165 Kartulijahu 800 80 15 5 125 Riisijahu 550 55 8 3 180 Manna 700 70 10 4 145 Sojajahu 450 45 7 2,3 170 Piimajahu 450 45 7 2 220 Täisterajahu 600 60

toiduainete sensoorse hindamise alused
thumbnail
133
xls

Kirjeldav statistika

Seletus Selles töövihikus on näiteid ja ülesandeid statistiliste keskmiste ja variatsioonannäitarvude kohta Töövihikut on soovitav täita järjest. Algul uuri esitatud näiteid ja seejärel tee ära vastavad harjutu Ülesannete vastused on toodud lehel "Vastused". Näidete uurimisel tuleks pöörata tähelepanu järgmistele momentidele: - algandmete esitamine; - arvutuste organiseerimine ja paigutus; - vastava Exceli funktsiooni kasutamine, viited andmeid sisaldavatele lahtritele; - seletuste lisamine. Page 1 Seletus äiteid ja ülesandeid statistiliste keskmiste ja variatsioonannäitarvude kohta. täita järjest. Algul uuri esitatud näiteid ja seejärel tee ära vastavad harjutusülesanded. on toodud lehel "Vastused". s pöörata tähelepanu järgmistele momentidele: e; mine ja paigutus; iooni kasutamine, viited andmeid sisaldav

Statistika




Kommentaarid (2)

Leeni profiilipilt
Leeni: hea materjal
00:08 10-03-2011
329450 profiilipilt
329450: OK, hea.
10:46 12-03-2018



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun