Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Bufee laua teenindamise korraldamine (0)

1 Hindamata
Punktid

Lõik failist

Signe Pajunurm
Rühm 031MT
Nõuetekohaselt ja otstarbekalt korraldatud
laomajanduse eesmärgiks on toorainete ratsionaalne
kasutamine ning nende kvaliteedi säilitamine kuni
tarbijale üleandmiseni.
Märksõnadeks otstarbeka laomajanduse
korraldamisel suurköögis on säästlikkus ja
optimaalne varumine.
Varumisprotsessi
Vastuvõttu lattu
Ladustamise tingimusi
Ülevaadet laos olevast toorainest
Toorainevarude planeerimisel ettevõttele arvestatakse:
Kaubakäivet
Menüüd
Kaugust hulgiladudest
Kohaleveoja säiltustingimusi
Toiduainete realiseerimisaega
Käibevahendeid

Samuti on otstarbekas arvestada ka:
Hinnasoodustusi
Konkreetse tooraine defitsiiti tarnijate juures
Kiiresti riknevaid toiduaineid tuleb varuda 12

Vasakule Paremale
Bufee laua teenindamise korraldamine #1 Bufee laua teenindamise korraldamine #2 Bufee laua teenindamise korraldamine #3 Bufee laua teenindamise korraldamine #4 Bufee laua teenindamise korraldamine #5 Bufee laua teenindamise korraldamine #6 Bufee laua teenindamise korraldamine #7 Bufee laua teenindamise korraldamine #8 Bufee laua teenindamise korraldamine #9 Bufee laua teenindamise korraldamine #10 Bufee laua teenindamise korraldamine #11 Bufee laua teenindamise korraldamine #12 Bufee laua teenindamise korraldamine #13 Bufee laua teenindamise korraldamine #14 Bufee laua teenindamise korraldamine #15 Bufee laua teenindamise korraldamine #16 Bufee laua teenindamise korraldamine #17 Bufee laua teenindamise korraldamine #18
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 18 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2012-09-13 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 16 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Signe13 Õppematerjali autor
Buffee laua teenindamine.1.laomajandus2.laomajandus hõlmab3.toiduainete tellimine4.kauba tellimust võib esitada suurköögile sobival viisil, näiteks:5.dokumentatsioon6.inventuur7.taara-ja jäätmemajandus8.jäätmete soteerimine9.Totlustusettevõtetes tekkivad jäätmete liigid:10.toiduhügieen suurköögis11.toiduhügieeni eesmärkideks on:12.Tooraine ja toodete ohutegurid:13.Toiduga käitlemise juures on tähtis:14.söögikorra planeeriminePOWERPOINT ESITLUS

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
1072
pdf

Logistika õpik

Logistikatöö kõige tähtsam eesmärk ettevõtte seisukohalt on selle kasumlikkuse, rentaabluse ja turuosa, lõppkokkuvõttes ka ettevõtte väärtuse suurendamine. Logistikat nähakse ettevõtte piire ületava äritegevusena, kus tähtsal kohal on klien- tide vajadustest lähtuv teenindamise strateegia. Logistika arendamine on koostöö arendamine nii ettevõtte sees kui ka koos tarnijate ja klientidega. Nimetatud eesmärkide kõrval on logistikas püstitatud järgmised eesmärgid: • Toimingute jätkuv parendamine, et pakkuda klientidele senisest paremaid lahendusi.

Logistika alused
thumbnail
268
pdf

Logistika õpik 2013-Ain Tulvi

Logistikatöö kõige tähtsam eesmärk ettevõtte seisukohalt on selle kasumlikkuse, rentaabluse ja turuosa, lõppkokkuvõttes ka ettevõtte väärtuse suurendamine. Logistikat nähakse ettevõtte piire ületava äritegevusena, kus tähtsal kohal on klien- tide vajadustest lähtuv teenindamise strateegia. Logistika arendamine on koostöö arendamine nii ettevõtte sees kui ka koos tarnijate ja klientidega. Nimetatud eesmärkide kõrval on logistikas püstitatud järgmised eesmärgid: • Toimingute jätkuv parendamine, et pakkuda klientidele senisest paremaid lahendusi.

Baas Logistika



Meedia

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun