Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse Registreeri konto

Avaldus (0)

1 Hindamata
Punktid
Avaldus #1
Punktid 10 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 10 punkti.
Leheküljed ~ 1 leht Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2011-10-16 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 40 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 0 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor hannes586 Õppematerjali autor

Märksõnad

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
2
odt

Avaldus

MÄRT PORS SAUEAUGU TALU 93721 IRASE KÜLA Telefon 53333348 Pr. Kaisa Paju AS Saare Meistrimees personalijuht 11. juuni 2014 AVALDUS 10. juuni Postimehe ajalehe numbrist lugesin, et otsite oma ettevõttesse tislerit. Kuna AS Saare Meistrimees on tuntud tootmisfirmana ja sõbraliku meeskonna poolest, soovin kandideerida tisleri ametikohale. Mul on erialane haridus tisleri erialal ning töö kogemusi praktikandina firmas AS Luksusjaht (pool aastat). Koolis oldi minu tulemustega rahul. Mind huvitab mööbli valmistamine ja nende viimistlemine. Olen töökas ja tä

Eesti keel
thumbnail
1
doc

Lahkumisavaldus

OÜ Puujuur direktor hr Kalev Vase`le Tuuli Jõgar juhiabi AVALDUS Palun lõpetada minuga sõlmitud tööleping 29.juunil 2006.a omal soovil. Tuuli Jõgar Juhiabi (kuupäev)

Eesti keel
thumbnail
2
odt

Avaldus

Avaldus K- rauta juhatajale ALINA DANCE Sepa 3-58 68203 Valga Tel. 53 014 047 E-post: [email protected] Aili Metsküla Palun mind tööle võtta logistika ametikohale alates 10. jaanua rist 2015 aa. Lugupidamisega, (allkiri)

Õigus
thumbnail
2
odt

Avalduse näidis

Avaldus Pärnu maakond, Pärnu linn, Vana-Rääma tn 8, 80036 Juhataja 20.01.2015 Soovin kandideerida Teie poolt välja kuulutatud konkursil Osaühing Mathiesen ja pojad koka leidmisel. Avaldusele on lisatud täpsem elulookirjeldus. Leian, et uue tootmisettevõtte käivitamine võimaldab edukalt rakendada oma senist tööalast kogemust ning teoreetilist ettevalmistust, pakkudes võimalusi eneseteostuseks ja arenguks. Varasemalt olen töötanud Roosta puhkekülas. Seal töötasin ma abikokana. Kuid nüüd võiks töötada juba iseseisva kokana. Mul ei ole veel kutseharidust aga olen sellel alal varem töötanud. Mul on hea pingetaluvus ja pean koka tööle hästi vastu Minu palgasooviks on 800 eurot (bruto) kuus. Olen meeleldi nõus vastama täiendavatele küsimustele teile sobival ajal. Lugupidamisega, keegi teine Võnnu 15 Haapsalu Tel. 55123455

Eesti keel
thumbnail
1
doc

Lahkumisavaldus

OÜ Puujuur direktor hr Kalev Vase`le Tuuli Jõgar juhiabi AVALDUS Palun lõpetada minuga sõlmitud tööleping 29.juunil 2006.a omal soovil. Tuuli Jõgar Juhiabi (kuupäev)

Majandus
thumbnail
1
docx

Avaldus trio

Toiduainete hulgimüügifirma TRIO Mustamäe tee 164 11349 Tallinn 28.10.2012 Toiduainete hulgimüügifirma TRIO personaliosakonna direktorile Avaldus Lugesin ajalehest Teie kuulutust ja otsustasin kandideerida müügiesindaja ametikohale. Ma olen 25 aastat vana. Olen lõpetanud ülikooli kaubandusalas ja olen juba töötanud teistes müügifirmades, mis tähendab, et mul on juba hea kogemus selles erialas. Mina räägin eesti, vene ja inglise keeles vabalt, ka oskan saksa ja soome keelt. Mul on ka B-,C- ja D-kategooria juhiload ja oma auto, mida ma saan kasutada töö jaoks iga päev, aga oleks hea, kui Teie firma annaks mulle

Dokumendihaldus
thumbnail
2
doc

Puhkuse avaldus

Mari Mustikas Juhataja avaldus. Palun lubada mind iga-aastasele korralisele puhkusele _________________________________ aasta eest ___________________ kalendripäevaks ajavahemikul . _____________ ____________________________________ kuni . .

Õigus
thumbnail
3
docx

Mina ja juhiabi eetikakoodeks

suheldakse kodustega. Raskeks läheb siis, kui on suhted kellegagi töölt, see hakkab segama keskendunud suhtumist. Väga oluline on teada, et sinatamine ei ole sobilik, kui just niimoodi pole varemalt kokku lepitud. Liiga semulik suhtlemine võõrastega näitab inimese harimatust ja keegi ei taha ennast harimatuna näidata. Kokkuvõtteks pean ütlema, et nõustun Manley Halli mõtteteraga: ,,Inimene ilma eetikata on maailma lahti lastud koletis." Eetikakoodeks on küll heatahte avaldus, kuid selle järgimine peaks olema kõigile kohustuslik. Loomulikult ei suuda mitte keegi täita kõiki punkte täielikult ja alati, kuid juba selle järgimine muudaks töökeskkonna sujuvamaks. Eksimusi juhtub kõigil ja jääb alati juhtuma. Kelleltki ei saa loota, et nad oleksid ideaalsed.

Eesti keel



Lisainfo

Näidis

Kommentaarid (0)

Kommentaarid sellele materjalile puuduvad. Ole esimene ja kommenteeri



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun